Lazur

Chłapowo, ul. Górnicza 23-25

84-120 Chłapowo woj. pomorskie

telefon: 501 735 385 , 503 192 390

faks: (58) 623 22 83

wyślij zapytanie do obiektu

Opinie / Pochwały gości.

  1  2  3  4  ... 7  Następna >

Bardzo polecam!

Dorota z Grudziądza
środa, 16 sierpień 2017r. — IP: 1508776592

Gorąco polecamy! Warunki lokalowe bardzo dobre. Odległość od morza pozwala na cudowy spacer, można wybrać wariant z kramami lub obcowanie z przyrodą. Jedzenie bardzo dobre, nawet dzieciaki były zachwycone! Barbara i Grzegorz z rodziną.

Barbara i Grzegorz
czwartek, 03 sierpień 2017r. — IP: 95218609

Miejsce do swobodnego odpoczynku.Polecam rodzinom z dziećmi.Standard pokoju w stosunku do ceny-ok.Czysta pościel,ładne łóżka,telewizja,balkon.Mi brakuje tylko małej lodówki w pokoju.Położenie daje komfort odpoczynku z dała od gwaru plaży.Do morza można dostać się pieszo 3 zejściami.Do centrum Władysławowa bez użycia auta 15 min.Właściciele bardzo sympatyczni,mają psa.Blisko sklepy,bary i kościół zatem coś dla ciała i dla ducha.Dobra baza do wypadów do Karwii,Dębek czy Helu.Polecam.Pozdrawiam.:)

małgorzata.lublin
środa, 02 wrzesień 2015r. — IP: 623846482

okalizacja doskonała dla osób pragnących odpocząć od jarmarków, samochodów, dyskotek. z balkonu rzadko możliwy w zatłoczonej okolicy widok po horyzont. świerszcze, ptaki w tym kogut i suczka Gaja. Nie mogę powiedzieć ile zajmuje dojście do centru władka, bo zawsze szliśmy inną drogą, racząc się wakacyjnymi goframi, lodami i piwem regionalnym. Jedynie co może zaskoczyć (dorosłych) to wysokość łóżek, ale są bardzo wygodne. To duża posesja, jest świetlica, fotele, siatka, plac dla dzieci, altana biesiadna grilowo - ogniskowa. Jednym słowem naprawdę dobre i przyjazne miejsce tak dla rodzin z dziećmi jak i tych starszych. Gospodarze bardzo otwarci i życzliwi. Dziękujemy za świetną zabawę przy ogniskach, domowe obiady (kuchnie i lodówki są do dyspozycji wiec co kto woli) i przyjazną atmosferę. Polecamy

Małgorzata i Ryszard, Warszawa
czwartek, 13 sierpień 2015r. — IP: 3561716026

lokalizacja doskonała dla osób pragnących odpocząć od jarmarków, samochodów, dyskotek. z balkonu rzadko możliwy w zatłoczonej okolicy widok po horyzont. świerszcze, ptaki w tym kogut i suczka Gaja. Nie mogę powiedzieć ile zajmuje dojście do centru władka, bo zawsze szliśmy inną drogą, racząc się wakacyjnymi goframi, lodami i piwem regionalnym. Jedynie co może zaskoczyć (dorosłych) to wysokość łóżek, ale są bardzo wygodne. To duża posesja, jest świetlica, fotele, siatka, plac dla dzieci, altana biesiadna grilowo - ogniskowa. Jednym słowem naprawdę dobre i przyjazne miejsce tak dla rodzin z dziećmi jak i tych starszych. Gospodarze bardzo otwarci i życzliwi. Dziękujemy za świetną zabawę przy ogniskach, domowe obiady (kuchnie i lodówki są do dyspozycji wiec co kto woli) i przyjazną atmosferę. Polecam

Małgorzata i Ryszard, Warszawa
poniedziałek, 10 sierpień 2015r. — IP: 3561716026

Fantastyczne miejsce, super atmosfera i bardzo gościnni właściciele. Doskonała baza na kolonie, ładne i czyste pokoje i sporo zieleni w okół.
Jedzenie w dużych porcjach, urozmaicone i bardzo smaczne. Wszystkim zawsze smakowało ( małym i dużym). Pani Ela świetnie układa menu pod dzieci, oraz równolegle serwuje inne smakołyki dorosłym łakomczuchom. Natomiast Pan Andrzej organizuje fantastyczne dyskoteki. Właściciele zawsze służą pomocą i radą. Co roku organizujemy kolonie w różnych miejscach, ale po raz pierwszy jesteśmy w 100% zadowoleni. Gorąco polecam ten ośrodek.

Ewelina, Wrocław
czwartek, 24 lipiec 2014r. — IP: 1309250307

Gorąco polecam pensjonat Lazur, państwo właściciele bardzo rzeczowi, super sympatyczni i gotowi umilić pobyt w każdym momencie. Wszystkie informacje zarówno zawarte na stornie www jak i telefoniczne zgodne w 100% z prawdą. Cudowne miejsce aby rodzinnie szczególnie z dziećmi odpocząć. Serwowane posiłki rewelacja!!! . Za rok na pewno znów przyjedziemy. Aby zażywać słonecznych i morskich kąpieli jest kilka minut spacerkiem. Władysławowo również. Jeszcze raz gorąco polecamy.

Tomasz , Pabianice
czwartek, 22 sierpień 2013r. — IP: 1308614167

Rewelacja! Długo niezapomniana fantastyczna atmosfera, dobre jedzenie, przesympatyczna obsługa. Pozdrawiamy p. Elę i p. Andrzeja. Polecamy gorąco :)) Grupa AKORD

grupa AKORD, Chotomów
wtorek, 20 sierpień 2013r. — IP: 1394569507
  1  2  3  4  ... 7  Następna >

Dodaj własną opinię, pochwałę:

Z uwagi na Spam oraz naduzycia nie publikujemy adresow email. Wpisując własny email w odpowiednie pole udostepniony zostanie zabezpieczony formularz do wysłania treści na ten email bez jego upublicznienia.
dodatkowe informacje, kontakt:

telefon: 501 735 385 , 503 192 390

faks: (58) 623 22 83

wyślij zapytanie do obiektu

zapraszamy od maja do września do naszego obiektu położonego nad morzem
ostanie zmiany w ofercie: 2019-05-19, edytuj własną ofertę pensjonatu w Chłapowie

wladyslawowo.org

wczasy we Władysławowie

ustroniemorskie.org

wczasy w Ustroniu Morskim

kuznica.eu

wczasy w Kuźnicy

chalupy.com

wczasy w Chałupach

ostrowo.eu

wczasy w Ostrowie