MaksMar

Chłapowo, ul. Żeromskiego 69

84-120 Władysławowo woj. pomorskie

telefon: (58) 774 50 07, 501 204 901

www.maksmar.pl

Opinie / Pochwały gości.

  1  2  3  4  ... 6  Następna >

Właśnie wróciliśmy z tygodniowego pobyty w tym pensjonacie. I na samą myśl przychodzą mi tylko pozytywne opinie. Miejsce i czyste, zadbane, gospodarze to przemili i uczynni ludzie. W środku jest olbrzmi pokój do zabawy z dziećmi a na zewnątrz plac zabaw więc maluchy na pewbo się bie nudzą jeżeli pada deszcz. Polecam to mmiejscena 100% i na pewno jeszcze nieraz do niego wrócimy :)

Katarzyna N.
poniedziałek, 12 czerwiec 2017r. — IP: 1498030884

Ja też byłam kilka razy w pensjonacie. Było super, wszystko jest czego potrzeba, właściciele przemili i uczyni. Generalnie pensjonat wart polecenia.

kasia
piątek, 14 kwiecień 2017r. — IP: 3001756506

Ośrodek godny polecenia (zadbany, czysto, ogrodzony teren, place zabaw, itp. )

Jerry
wtorek, 16 sierpień 2016r. — IP: 2448229075

Byłam w Maksmarze w kwietniu tego roku. Rewelacyjny pobyt, polecam każdemu. Teresa

Teresa, Andrychów
środa, 15 czerwiec 2016r. — IP: 1394217544

Ma morze zaczęliśmy jeździć ze względu na syna. I choć był to już nasz trzeci wyjazd (w tym drugi do Chłapowa) to od tego roku jeździć będziemy już tylko do Maksmarka. Cisza, spokój, komfortowe warunki w pokojach, super zaplecze dla dzieci oraz przemili właściciele:)! Ośrodek jest czysty i zadbany, aż żal wyjeżdżać dlatego w 2016 roku na pewno tam wrócimy; )! Pozdrawiamy Dorota z rodzina

Dorota Chełm
czwartek, 22 październik 2015r. — IP: 3163718975

Pensjonat godny Polecenia, zwlaszcza z malymi dziecmi. Bylismy naprawde milo zaskoczeni mila atmosfera oraz warunkami i czystoscia. Szczerze czesto urlopuje no i sa rowniez krytyczne opinie ale nie dla Maksmar. Pozdrawiam i zycze milego Urlopu.

Mirek i Maximus, HAMBURG
czwartek, 01 maj 2014r. — IP: 3656867949

Wspaniały pensjonat! Gościłem tu jesienią cisza,spokój i widok na morze z okna w pokoju, gospodarze sympatyczni i uczynni. już planuję kolejny pobyt za rok.

Krzysztof L.
środa, 04 grudzień 2013r. — IP: 1042122379

Świetna miejscówka, wszędzie blisko Trójmiasto, Półwysep Helski, blisko plaża, bardzo komfortowe warunki (apartament na poddaszu), sympatyczna właścicielka, maluchy nie chciały opuszczać placu zabaw-genialny Jak będziemy się wybierać w te okolice do na pewno do Państwa Pozdrawiamy

Barbara I Tomasz,Czarna Góra
wtorek, 05 listopad 2013r. — IP: 3285034242
  1  2  3  4  ... 6  Następna >

Dodaj własną opinię, pochwałę:

Z uwagi na Spam oraz naduzycia nie publikujemy adresow email. Wpisując własny email w odpowiednie pole udostepniony zostanie zabezpieczony formularz do wysłania treści na ten email bez jego upublicznienia.
dodatkowe informacje, kontakt:

telefon: (58) 774 50 07, 501 204 901

www.maksmar.pl

zapraszamy przez cały rok do naszego obiektu położonego nad morzem
ostanie zmiany w ofercie: 2018-02-22, edytuj własną ofertę kwatery prywatnej w Chłapowie

wladyslawowo.org

wczasy we Władysławowie

ustroniemorskie.org

wczasy w Ustroniu Morskim

kuznica.eu

wczasy w Kuźnicy

chalupy.com

wczasy w Chałupach

ostrowo.eu

wczasy w Ostrowie