Willa Carmen

Chłapowo, ul. Władysławowska 27

84-120 Chłapowo woj. pomorskie

telefon: 608 118 321 , (58) 674 22 96

wyślij zapytanie do obiektu

willa-carmen.pl

Opinie / Pochwały gości.

  1  2  3  4  ... 8  Następna >

Polecam z całego serduszka
Przepiękny budynek
Fachowa i super obsługa
Idealne położenie

Kamila
niedziela, 08 kwiecień 2018r. — IP: 3647174409

W Willi Carmen u Pani Renatki odpoczywamy co roku od 8 lat. Czujemy się tam znakomicie. Warunki bytowe oraz higieniczne bez zarzutu. Bliskość plaży, dużo miejsca na zaparkowanie auta,bajeczne widoki z tarasu oraz bardzo sympatyczna Pani Renatka skłaniają do planowania kolejnych pobytów. Pozdrowienia ze Starachowic od Ali i Janusza.

Ala i Janusz ze Starachowic
środa, 21 czerwiec 2017r. — IP: 1567201921

W zeszłym roku byłem 2 razy, czyli teraz był 11 raz i jak zwykle rewelacja.Teraz czuję się tam jak u siebie w domu. Pozdrawiam serdecznie Panią Renatkę jak i resztę stałych bywalców tego kurortu ;).

Dominika Damian i Krzysiu
wtorek, 20 czerwiec 2017r. — IP: 1498350410

Wygodne łóżka, miła obsługa, czysty pokój, piękny widok z okna. Polecam.

Hania z Poznania
sobota, 10 czerwiec 2017r. — IP: 520211183

Przepiękny widok z okna :] bardzo sympatycznie i miło, warto przyjechać bo pokoje są czyste i zadbane. Bardzo wygodne łóżka.

Hania z Poznania
sobota, 10 czerwiec 2017r. — IP: 520211183

Wielki pozytyw - wszystkie pozytywne opinie są jak najbardziej uzasadnione. Willa super czyściutka, przytulna, blisko do centrum, właścicielka bardzo fajna. Szczerze polecam.

Krzysztof, Kraków
poniedziałek, 27 czerwiec 2016r. — IP: 623853662

Super, popieram wszystkie pozytywne opinie. Polecam. Dzięki Pani Renato. Wrócimy

ewa wrocław
wtorek, 31 maj 2016r. — IP: 1314397300

U Pani Renaty gościliśmy po raz czwarty, jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w Willi Carmen. Polecamy!!!

Tomek,Agnieszka,Weronika z Pionek
czwartek, 30 lipiec 2015r. — IP: 1541462317
  1  2  3  4  ... 8  Następna >

Dodaj własną opinię, pochwałę:

Z uwagi na Spam oraz naduzycia nie publikujemy adresow email. Wpisując własny email w odpowiednie pole udostepniony zostanie zabezpieczony formularz do wysłania treści na ten email bez jego upublicznienia.
dodatkowe informacje, kontakt:

telefon: 608 118 321 , (58) 674 22 96

wyślij zapytanie do obiektu

willa-carmen.pl

zapraszamy od maja do września do naszego obiektu położonego nad morzem
ostanie zmiany w ofercie: 2018-06-08, edytuj własną ofertę willi w Chłapowie

wladyslawowo.org

wczasy we Władysławowie

ustroniemorskie.org

wczasy w Ustroniu Morskim

kuznica.eu

wczasy w Kuźnicy

chalupy.com

wczasy w Chałupach

ostrowo.eu

wczasy w Ostrowie